Familie auto huren - Vind de perfecte gezinsrit bij Europcar

Betaalbare verhuurdiensten voor familiebusjes via Europcar

Je hoeft je kinderen niet langer in een kleine sedan te proppen! Je krijgt alle ruimte die je nodig hebt dankzij de geweldige verhuurdiensten voor familiebusjes via Europcar. Als je jouw familie niet langer in een kleine wagen wil stouwen, dan is een familiebusje de perfecte keuze. Wil je ook niet met meerdere auto’s de baan op? Geen probleem! Europcar maakt reizen met de familie gemakkelijk.

Vijf redenen om een familiebusje te huren

  • De ruimte! Als je een familiebusje huurt voor een dag, een week of zelfs een maand, kan je veel mensen comfortabel en veilig vervoeren.
  • De prijs! Als je met een groep op pad gaat, is een familiebusje veel voordeliger dan aparte voertuigen.
  • De plek! Met een familiebusje kan je ontspannen en rustig genieten van de rit zonder dat je krap zit. Er is genoeg ruimte voor bagage, benodigdheden of het favoriete speelgoed van de kinderen!
  • Je krijgt altijd meer dan je dacht! Familiebusjes zitten vol met extra voorzieningen die sedans en compacte auto's met normale afmetingen gewoon niet hebben. Schuifdeuren maken het in- en uitstappen gemakkelijker, er is veel plek voor drank en snacks en er is zelfs de mogelijkheid om de temperatuur apart te regelen.
  • Het is leuk! Een familiebusje huren betekent dat je samen met vrienden of familie kan instappen en genieten van de ervaring van samen te reizen.

Gemakkelijk een familiebusje huren met Europcar

Een familiebusje huren bij Europcar is supereenvoudig! Je kan het busje van je keuze online of met onze mobiele app boeken. We geven fantastische kortingen, hebben een enorm aanbod aan busjes en we zorgen ervoor dat je zo lang of zo kort als je wil kan huren! Boek vandaag nog een familiebusje bij Europcar!