Verhuur minibus met Europcar - Perfect voor groepsreizen

Transportoplossingen dankzij de minibusjes van Europcar

Ga je ergens naar toe met een groep mensen? Europcar heeft de oplossing! Wij bieden betaalbare en eenvoudige verhuurdiensten voor minibussen! Een minibus is het perfecte voertuig om familie of vrienden comfortabel en veilig te vervoeren. Er is veel ruimte voor bagage of benodigdheden, zodat je alles wat je nodig hebt gemakkelijk van A naar B kan brengen

Alle ruimte die je nodig hebt en meer!

Waar je ook heen gaat of met hoeveel personen je er moet geraken, Europcar heeft zeker een minibus die aan je wensen voldoet. Een sportteam naar een belangrijke wedstrijd brengen, de suite op een trouwfeest vervoeren of er met je familie een dagje op uit trekken is geen probleem. Je kan met gemak 9 tot 12 personen kwijt in een van onze minibussen. Er is bovendien nog genoeg ruimte voor de bagage! Een minibus is ook een geweldige manier om met goede vrienden van een uitgebreide vakantie of roadtrip te genieten. Je hoeft niet langer voor aparte auto’s te zorgen! Deel de rit en het plezier met een minibus van Europcar.

Verhuurdiensten voor minibusjes van Europcar aan scherpe prijzen

Plan je een groot evenement? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je een grote groep mensen kan vervoeren voor een redelijke prijs. Europcar heeft geweldige aanbiedingen voor het huren van minibussen. Dankzij ons enorme wereldwijde netwerk hebben we overal speciale kortingen voor het verhuren minibussen, van de VS tot Afrika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten.
Je kan bij Europcar een minibus huren voor zo lang nodig is, of je er nu een dagje op uit trekt, een weekje weg plant of een maand de wereld gaat verkennen. Bespaar tijd en geld door online in te checken met de snelle en gemakkelijke mobiele app van Europcar. Download de app vandaag nog!