Tijdbesparend

De gemakkelijkste manier om eender waar ter wereld en op elk moment een auto te zoeken en te reserveren bij een van onze 3.800 kantoren in meer dan 130 landen. Klaar voor de start? Go!

Flexibel

Op het aangepaste dashboard staan al uw komende reserveringen op één plek, kunt u met onze stappengids een wagen huren en uw reis naar wens upgraden of aanpassen

Gedigitaliseerde reis

Minder papier, meer plezier en sneller toegang tot uw voertuig: Scan uw papierwerk, neem een selfie, check online in via de app en koop een fast pass voor prioriteitsbehandeling om tijd te besparen in het kantoor

Auto- en bestelwagenhuur eenvoudig gemaakt.

Met kaarten en routebeschrijvingen vindt u overal ter wereld gemakkelijk Europcar-verhuurlocaties. Verduidelijk uw zoekopdracht volgens prijs en voertuigklasse of ga met één klik naar uw laatste zoekopdracht. Gebruik uw onderhandelde tarieven en pas de huurauto of -bestelwagen aan uw wensen aan met onze extra’s. Volg de status van uw Privilege Loyalty Program op.

badge_ios_en.png

Wat is er veranderd?

check

 Een volledig vernieuwd reserveringsportaal voor elke stap van het reservatieproces 

check

 Klanten kunnen via de mobiele app hun reservaties opzoeken en beheren, ongeacht de manier waarop ze gereserveerd hebben.

check Klanten kunnen in 5 minuten hun account aanmaken of updaten en al hun gegevens bekijken en aanpassen

check Klanten kunnen hun rijbewijs inscannen en verifiëren met een selfie

check Klanten kunnen zich aanmelden om zich online in te checken zodat ze hun voertuig sneller kunnen afhalen aan het kantoor

 

Met de Europcar app bent u slechts enkele kliks verwijderd van het huren van een auto of bestelwagen!

Bepaal welk voertuig geschikt is voor u.

Kies voor onze 4x4's voor een offroad avontuur, reis in luxe in een mooi gestroomlijnde Mercedes of ontdek nieuwe bezienswaardigheden in een comfortabele Vauxhall. Een bestelwagen nodig voor een verhuis of een job? Kies uit onze uitgebreide vloot bestelwagens en vrachtauto’s. Huren voor een nacht, een enkele rit of een langere periode: wat uw job ook is, wij voldoen aan uw behoeften.

badge_ios_en.png

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)