Een wagen huren in Antwerpen

Huur een wagen in Antwerpen met Europcar
Van hoog oprijzende middeleeuwse gebouwen tot avantgardistische hedendaagse architectuur: maak kennis met Antwerpen, de hipste grootstad van België. Antwerpen is de op een na grootste stad van België en ligt op een boogscheut van Brussel en Amsterdam. Ideaal dus voor een weekendje weg.

Een huurwagen is de perfecte manier om Antwerpen en omgeving te verkennen. In Antwerpen valt heel wat te beleven: van de beste musea voor hedendaagse kunst in Europa tot de meest stijlvolle cocktailbars.


Hoe een wagen huren bij Europcar in Antwerpen
Dankzij onze drie Europcar-vestigingen verspreid over de stad is een huurwagen ophalen in Antwerpen erg gemakkelijk. Komt u met de trein? Dan kunt u een wagen huren op onze locatie in Antwerpen Centraal. Wie met het vliegtuig komt, kan terecht op onze locatie in de luchthaven van Antwerpen.

Met onze budgetvriendelijke wagens als de Volkswagen Polo of Volkswagen Up rijdt u vlot de hele stad door. Bent u op reis met uw gezin of met een grotere groep? Dan is de Ford Galaxy met zijn zeven zitplaatsen een stijlvolle en ruime optie.

Bij Europcar Antwerpen zijn we superflexibel en bieden we u een waaier aan modellen die u voor korte of langere tijd kunt huren. Wie grotere ladingen moet vervoeren, kan bij ons ook een bestelwagen huren.

Rijden in Antwerpen
In Vlaanderen is de snelheid op de hoofdwegen (niet de snelwegen) beperkt tot 70 km/u. In de rest van België bedraagt de maximumsnelheid 120 km/u op de snelwegen, 50 km/u in de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.

Wie een wagen wil huren in Antwerpen, moet minstens negentien jaar oud zijn en beschikken over een geldig Europees rijbewijs.

In Antwerpen is er ruime parkeermogelijkheid langs de straten. Aan de rand van de stad kunt u vaak zelfs gratis parkeren. Voor de andere parkeerplaatsen moet u betalen via een parkeermeter van maandag tot zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur. In het centrum mag u maximaal drie uur parkeren. Het parkeertarief varieert tussen € 1,50 en € 2,50 per uur, met een maximum van € 25 voor een volledige dag.

Waarom Europcar kiezen?

  • Eenvoudig boeken in 3 stappen: zoek, kies, boek!
  • Een vloot met nieuwe auto's van hoge kwaliteit
  • Geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  • Verkozen tot beste autoverhuurbedrijf
  • Huur voor een dag, een week, een maand of langer

Vind een agentschap van Europcar in Antwerpen

Featured locations

Antwerpen Centraal Treinstation
A: Central Station - Pelikaanstraat 3. 2018, Antwerpen, België.
Telefoon: +32 (3) 2067444
View this location

Onze agentschappen