Auto huren in Boekarest, Roemenië

Auto huren in Boekarest, Roemenië

 

Ontdek locaties in Boekarest

Profiteer het hele jaar door van kortingen bij Europcar voor een vlotte autoverhuur in Boekarest in Roemenië. Reis erop los en kies uit ons aanbod aan nieuwe auto’s in één van onze vestigingen in Boekarest. Of u nu een auto wilt huren in Boekarest voor een vakantie, of voor een speciale gebeurtenis, u vindt zeker een auto uit ons ruim aanbod aan Economy- en Luxemodellen die bij uw behoeften past. Als wereldleider op het vlak van autoverhuur zijn we trots op onze flexibele korte- en langetermijnverhuuropties tegen scherpe prijzen en zonder extra kosten.
Toon meer Toon minder

Toplocaties in Boekarest

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in Roemenië

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Boekarest is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Boekarest nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Boekarest. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Boekarest dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.