Bakwagen huren: Maak uw verhuizing gemakkelijk

Verhuis wat en waar u wil aan een lage prijs! Europcar heeft fantastische aanbiedingen voor het huren van een bakwagen. Onze bakwagens zijn ideaal voor het verhuizen van middelgrote tot grote ladingen doorheen de stad of zelfs het hele land. Een bakwagen brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming, zowel voor uw privé als professionele verhuizing. Uw volgende verhuis zal zeker vlot verlopen dankzij de verhuurdiensten voor bakwagens van Europcar!

Ontdek onze geweldige reeks bakwagens

Kies uit het grote aanbod van moderne bakwagens bij Europcar, met daarin gerespecteerde autofabrikanten zoals Ford, Mercedes en Iveco. Dankzij de ruime afmetingen van 20 m3 hebben deze stoere bakwagens genoeg ruimte om grote ladingen met gemak te verhuizen. U kan in een mum van tijd een bakwagen huren bij Europcar via ons online reservatiesysteem.

Alle ruimte dankzij een bakwagen

De bakwagen staat bekend om zijn bak-achtige vorm met een uitbouw boven de bestuurderscabine en is een iconisch stukje Britse autogeschiedenis. De hoge vorm van de bakwagen zorgt ervoor dat u vol vertrouwen volumineuze of uitzonderlijke grote voorwerpen kan vervoeren. De elektrische laadklep maakt het laden van zware voorwerpen zoals koelkasten of machines makkelijker. Geen wonder dat de bakwagen al jaren het favoriete voertuig is van ondernemers en verhuisbedrijven.

Waarom een bakwagen huren bij Europcar?

Ga op weg met een geweldige deal voor uw volgende bakwagen bij Europcar! U kan zo lang u wil een bakwagen reserveren: een dag, een week of zelfs een maand. Gebruik onze online reservatiedienst of onze app en in slechts enkele seconden is uw verhuring in orde. 

Totale verhuisoplossingen van Europcar

  • Verhuur van bakwagens met lange wielbasis
  • Verhuur van bakwagens met medium wielbasis
  • Verhuur van bakwagens met korte wielbasis