Huurwagen met lange wielbasis met Europcar

Als u een grote lading moet verhuizen, is een bakwagen met lange wielbasis het enige alternatief. Of u nu bouwmaterialen verhuist, voorraden vervoert of de inhoud van een volledig kantoor verhuist, een bakwagen met lange wielbasis zorgt voor de opslagruimte die u nodig heeft. Bespaar geld bij uw volgende grote verhuizing dankzij de verhuurdiensten voor bakwagens met lange wielbasis van Europcar.

Bakwagens met lange wielbasis van topkwaliteit

Het verhuizen van lange of grote voorwerpen is supereenvoudig met een bakwagen met lange wielbasis.  Europcar heeft een verbazingwekkend aanbod van betrouwbare, ruime bakwagens met lange wielbasis van topfabrikanten zoals Mercedes, Ford, Iveco en Volkswagen. Onze bakwagens met lange wielbasis (van 10 tot 17 m3) zijn echt ongelooflijk ruim.

Alle ruimte die u nodig heeft voor uw volgende grote verhuizing

Verspil geen tijd met het vervoeren van een lading in meerdere ritten! Met een bakwagen met lange wielbasis heeft u meer dan genoeg ruimte om elke lading in één rit veilig te verhuizen. Ondanks hun afmetingen zijn bakwagens met lange wielbasis zeer wendbaar en comfortabel om mee te rijden. Al onze bakwagens met lange wielbasis hebben riemen en bevestigingspunten aan de achterkant, zodat u uw lading goed kan vastzetten. Zo kan u vol vertrouwen op weg.

Waarom een bakwagen met lange wielbasis huren bij Europcar?

Wat en waarheen u ook moet verhuizen, Europcar heeft zeker het juiste voertuig voor u. Europcar heeft vestigingen in meer dan 130 landen wereldwijd, zodat u uw voertuig op de ene locatie kan ophalen en aan het einde van uw reis op een andere kan inleveren. Profiteer van onze fantastische aanbiedingen en huur een bakwagen met lange wielbasis voor een dag, een week of een maand. 

Goedkoop een bakwagen huren bij Europcar

  • Verhuur van bakwagens
  • Verhuur van bakwagens met medium wielbasis
  • Verhuur van bakwagens met korte wielbasis