Bakwagen met medium wielbasis huren met Europcar : Ruimte en betrouwbaarheid voor uw grote verhuizingen!

Soms voldoet een normale auto gewoon niet. Als u gemakkelijk meubels, kantoorbenodigdheden, voorraden of materiaal wil verhuizen, dan is een bakwagen met medium wielbasis de perfecte oplossing. Europcar zorgt voor snelle, gemakkelijke en betaalbare verhuurdiensten voor bakwagen met medium wielbasis. Bekijk vandaag nog ons ruime aanbod met medium bakwagens!

De ideale maat voor grotere ladingen dan normaal

Een medium bakwagen huren is een goed idee als u net uw bedrijf start of als u tijdelijk niet met uw gewone voertuig kan rijden. Bij Europcar kan u kiezen uit verschillende bakwagens met medium wielbasis van gerespecteerde fabrikanten zoals Volkswagen, Ford of Mercedes. Onze medium bakwagens variëren in grootte (van 5 - 6 m3), hebben een uitstekend verbruik en het vermogen dat u nodig heeft. 

Zeer wendbare bakwagens met medium wielbasis

Een medium bakwagen heeft alle functionaliteiten en handige eigenschappen van een bakwagen, gecombineerd met de rijeigenschappen en het comfort van een sedan. Het vervoeren van een middelgrote lading door drukke straten in de stad is heel eenvoudig met een bakwagen met medium wielbasis. Dankzij de uitstekende wendbaarheid van onze medium bakwagens zijn krappe bochten en lastig parkeren geen enkel probleem meer.

Waarom een bakwagen met medium wielbasis huren bij Europcar?

Bent u de verhuurbedrijven waar alles zo ingewikkeld is beu? Europcar heeft meer dan 65 jaar ervaring in de sector en we weten dus perfect wat onze klanten willen. Wij doen er dan ook  alles aan om aan uw wensen te voldoen! Profiteer van fantastische aanbiedingen en flexibele huurperiodes. Boek snel en eenvoudig online of via onze app. Met Europcar bespaart u tijd en geld. Bekijk vandaag nog onze enorme selectie van kwalitatieve bakwagens met medium wielbasis.

Geweldige aanbiedingen voor het verhuren van bakwagens bij Europcar

  • Verhuur van bakwagens
  • Verhuur van bakwagens met lange wielbasis
  • Verhuur van bakwagens met korte wielbasis