Huur een kleine bestelwagen met Europcar

In de buurt rondrijden of door een drukke stad zoeven is een koud kunstje met een bakwagen met korte wielbasis van Europcar! Bakwagens met korte wielbasis zijn ideaal als u een drukbezette bezorger bent of wanneer u gewoon een grotere lading dan gemiddeld van A naar B moet brengen. U hoeft niet langer door drukke straten te manoeuvreren met een grote bestelwagen! Verhuis gemakkelijk en voordelig wat u nodig heeft dankzij de verhuurdiensten voor korte bakwagens van Europcar.

Geweldig voor leveringen en perfect voor kleine verhuizingen

Als u een bedrijf start, verhuist of een grotere bestelling dan normaal moet leveren, dan kan een bakwagen met korte wielbasis de perfecte oplossing zijn. Europcar zorgt ervoor dat u kan kiezen uit een uitgebreid gamma bakwagens van topkwaliteit vanaf 3 m3. Onze bakwagens zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen zoals boordcomputers, cruise control en airconditioning.

Meer wendbaarheid en alle ruimte die u nodig heeft

Korte bakwagens geven u al de ruimte die u nodig heeft in combinatie met de kracht van een vrachtvoertuig. Ze zijn een fantastische optie voor iedereen die meer ruimte nodig heeft dan in een normaal voertuig, maar die toch een optimale wendbaarheid wil.

Waarom een bakwagen met korte wielbasis huren bij Europcar?

Wanneer u een bakwagen met korte wielbasis huurt bij Europcar, kan u alles wat u nodig heeft verhuizen voor een veel lagere prijs dan u misschien zou verwachten! Bij Europcar kan u profiteren van fantastische aanbiedingen voor het huren van een bakwagen met korte wielbasis en genieten van flexibele verhuurperiodes. Kies uit een reeks bakwagens van gerespecteerde fabrikanten zoals Mercedes, Volkswagen, Iveco en anderen. Check online in via onze app en bespaar tijd en geld op uw de huur van uw korte bakwagen.

Supergemakkelijk bakwagens huren bij Europcar

  • Verhuur van bakwagens
  • Verhuur van bakwagens met lange wielbasis
  • Verhuur van bakwagens met medium wielbasis