Auto huren in Limerick, Ireland

Auto huren in Limerick, Ireland

 

Ontdek locaties in Limerick

Profiteer het hele jaar door van kortingen bij Europcar voor een vlotte autoverhuur in Limerick in Ireland. Reis erop los en kies uit ons aanbod aan nieuwe auto’s in één van onze vestigingen in Limerick. Of u nu een auto wilt huren in Limerick voor een vakantie, of voor een speciale gebeurtenis, u vindt zeker een auto uit ons ruim aanbod aan Economy- en Luxemodellen die bij uw behoeften past. Als wereldleider op het vlak van autoverhuur zijn we trots op onze flexibele korte- en langetermijnverhuuropties tegen scherpe prijzen en zonder extra kosten.
Toon meer Toon minder

Toplocaties in Limerick

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in Ireland

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Limerick is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Limerick nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Limerick. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Limerick dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.