Ford bestelwagen huren: Ontdek onze vloot

Als u een betrouwbare en comfortabele bestelwagen wilt met de nieuwste technologie en veel vermogen, dan moet u voor een Ford gaan. Ford staat al sinds het begin van de auto-industrie aan de top van auto-innovatie. Geen uitdaging is te groot voor dit Amerikaanse icoon als het gaat om voertuigen die zuinig, veilig en een plezier om in te rijden zijn. Ontdek zelf waar het over gaat dankzij de huurdiensten voor Ford bestelwagens van Europcar.

Ford - de originele Amerikaanse autofabrikant

Ford is echt een van de meest opmerkelijke bedrijven in de auto-industrie, of welke andere industrie dan ook. De Ford Motor Company werd in 1903 opgericht door Henry Ford, en was pionier in het gebruik van de lopende band. Het merk ontwikkelde bovendien het revolutionaire Model T. Ford ging verder met het produceren van voertuigen van uitzonderlijke kwaliteit, waaronder de Ford Transit Van, een echt verkoopsucces.

Kwaliteit, veiligheid en comfort

Laten we eerlijk zijn, om Ford kunnen we niet heen als het gaat om bestelwagens die geavanceerde technologie combineren met slimme techniek. De Ford Transit bestelwagens zijn iconisch, en terecht. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in allerlei situaties en zijn een geweldige optie voor elke verhuis. Wat u ook moet vervoeren, een Ford Transit zorgt ervoor dat u de lading veilig en comfortabel op de plaats van bestemming krijgt.

Waarom een Ford bestelwagen huren bij Europcar?

Kruip in een mum van tijd achter het stuur van een Ford met Europcar. Wij hebben de nieuwste modellen Ford bestelwagens die u zo lang of zo kort als u wil kan huren. Ontdek vandaag nog onze geweldige aanbiedingen!

Superieure huurdiensten voor bestelwagens van Europcar