Opel Bestelwagenverhuur: Ontdek onze vloot

Kiezen voor een Opel is een van de slimste keuzes die een bestuurder kan maken. Opel bestelwagens staan immers bekend om hun betrouwbaarheid, zuinigheid en geweldige styling. Opel heeft zich toegelegd op duurzaamheid en is een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische voertuigen in Europa. Wil u meer weten over Opel? Lees dan verder of neem contact op met Europcar en regel vandaag nog uw Opel bestelwagen! 

Een van de oudste bedrijven voor bestelwagens in Europa

Opel werd in 1862 in Duitsland opgericht als fabrikant van naaimachines, maar het bedrijf diversifieerde al snel, eerst in fietsen en later in auto's en bestelwagens. Tegen het midden van de jaren ‘50 had Opel zich gevestigd als een belangrijke Europese autofabrikant. Op dat moment kwamen Opel en het zusterbedrijf Vauxhall in handen van General Motors. Opel maakt nu deel uit van de Stellantis groep.

Duurzame bestelwagens van topkwaliteit

Opel zet zich in voor het ontwerpen en produceren van bestelwagens die duurzaam, comfortabel en een plezier om in te rijden zijn. Ze hebben ook een geweldige stijl! Een Opel is een fantastisch busje om te huren voor een lange autorit, een korte rit door de stad of voor zakelijke doeleinden. De Opel bestelwagens zoals de Zafira of de Opel Combo zijn zalig om in te rijden en ideaal voor alle situaties. 

Waarom een Opel huren bij Europcar?

Huur een Opel bij Europcar en geniet gedurende een dag, een week of een maand van de ervaring van rijden met Europese kwaliteitstechniek.  Check online in of reserveer via onze app en bespaar tijd en geld.

Ontdek het volledige wagenpark van Europcar