Renault Bestelwagenverhuur: Ontdek onze vloot

Als u een geweldige bestelwagen wil huren, is het moeilijk om beter te doen dan een Renault! Voor elke situatie is er wel een geschikte Renault, van een ritje door de stad tot een lange reis. Europcar biedt u een ruime keuze aan huurauto's van Renault aan voordelige tarieven. Lees verder om te ontdekken waarom een Renault een uitstekende keuze om te huren is.

Van het circuit naar de weg

Renault is een Franse autofabrikant die vooral bekend staat om zijn racewagens, maar het merk produceert ook uitzonderlijke bestelwagens voor dagelijks gebruik. Dankzij meer dan 120 jaar ervaring hebben de bestelwagens van Renault unieke ontwerpen en indrukwekkende technologie. Een ritje in een Renault is gegarandeerd comfortabel en leuk.

Er is altijd een goede Renault

Welk type bestelwagen u ook zoekt, de kans is groot dat een Renault aan uw eisen voldoet. De Renault Grand Scenic is een ruim gezinsbusje en dus perfect voor stadsritten of lange reizen. Renault bestelwagens zijn zuinig en kunnen elk type verkeer aan. Als u meer ruimte nodig heeft dan biedt de Renault Master u meer dan voldoende plek.

Waarom een Renault huren bij Europcar?

Boek bij Europcar en huur een Renault bestelwagen voor een dag, een week, een maand of langer! Wij hebben altijd geweldige weekaanbiedingen en er zijn meer dan 3.835 locaties in meer dan 140 landen. Reserveer in een handomdraai online via onze app of onze website. Word Privilege-lid en krijg toegang tot geweldige kortingen!

Ontdek de vloot bestelwagens van Europcar