Citröen bestelwagen huren: Ontdek onze vloot

Het Franse merk Citroën stond ooit bekend als een hoogwaardige autofabrikant, maar is nu vooral gekend om zijn efficiënte en milieuvriendelijke bestelwagens. Citroën is een van de toonaangevende Franse autofabrikanten en is al tientallen jaren gespecialiseerd in innovatief design. Een Citroën is een slimme keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare en zuinige bestelwagen. Bekijk de fantastische aanbiedingen om een Citroën bestelwagen bij Europcar te huren!

Meer dan 150 jaar innovatief Frans autodesign

De geschiedenis van Citroën gaat terug tot 1919. Het bedrijf maakte vrijwel meteen naam met de Traction Avant, 's werelds eerste massa-geproduceerde auto met voorwielaandrijving. Citroën bleef nieuwe en vaak verrassende manieren ontwikkelen om ruime, veilige en uitstekend bestuurbare bestelwagens te produceren. Het merk maakt ondertussen deel uit van de Stellantis groep.

Citroën combineert stijl, veiligheid en efficiëntie

Citroën blijft betrouwbare, comfortabele en heel efficiënte bestelwagens produceren die ontworpen zijn voor dagelijks gebruik. De voertuigen van Citroën worden gemaakt volgens de Citroën Advanced Comfort-methode, die zich richt op het verbeteren van de opslag, vering, veiligheid en zitplaatsen. Een Berlingo is een geweldige kleine bestelwagen voor snelle verplaatsingen. Voor grotere ladingen bieden de Citroën Dispatch of Relay u meer dan genoeg ruimte.

Waarom een Citroën huren bij Europcar?

Ontdek het gemak en comfort wanneer u rijdt in een Citroën bestelwagen van Europcar. U kan een Citroën bestelwagen huren zolang u wil en zonder stress, gewoon via de Europcar app. Of u kan een van onze 3.835 Europcar-kantoren in meer dan 140 landen bezoeken. Bespaar geld dankzij onze geweldige tarieven of word lid voor meer kortingen!

Huuroplossingen voor bestelwagens met Europcar