Iveco verhuur: Ontdek onze vloot

Grote ladingen vervoeren kan voor heel wat gedoe zorgen, maar niet als u een Iveco huurt! Iveco vrachtauto’s bieden enorm veel ruimte, zijn gemakkelijk te besturen en zitten boordevol veiligheidsvoorzieningen. Wat u ook moet verhuizen, er is zeker een Iveco die u kan helpen om de klus te klaren. Bekijk de verhuurdiensten voor een Iveco bestelwagen van Europcar en maak van uw volgende grote verhuis een echt succes.

Een iconische Europese bestelwagenfabrikant

Iveco is al sinds 1975 een grote naam op het gebied van bestelwagens, vrachtwagens en kippers. De naam Iveco staat eigenlijk voor Industrial Vehicles Corporation. Het merk werd gecreëerd door deskundige ingenieurs als resultaat van een fusie tussen Italiaanse, Duitse en Franse autofabrikanten. Iveco wordt ondertussen beschouwd als een van de meest gerespecteerde fabrikanten van vracht- en bestelwagens ter wereld.

Alle ruimte die u nodig heeft - en meer!

Soms heeft een sedan gewoon niet genoeg ruimte. Iveco heeft een geweldig assortiment aan bestelwagens en vrachtwagens die al uw goederen of spullen met gemak kunnen vervoeren. De Iveco Daily 35S15 is een razend populaire bestelwagen die ideaal is voor middelgrote verhuizingen. Voor grotere ladingen kan de Iveco Daily 70C17 een laadvermogen tot 3.150 kilogram aan.

Waarom een Iveco huren bij Europcar?

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens uw volgende verhuizing en huur een Iveco bij Europcar. Al onze Iveco bestelwagens zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en ongelooflijk comfortabel om in te rijden. Boek via de Europcar app of in een van onze 3.835 vestigingen.

Gemakkelijk een bestelwagen huren bij Europcar