Volkswagen Bestelwagenverhuur: Ontdek onze vloot van Volkswagen bestelwagens

Er is wel degelijk manier om er helemaal zeker van te zijn dat uw volgende bestelwagen zuinig, betrouwbaar en een plezier om mee te rijden is. Welke dan? Kies gewoon voor een Volkswagen! Of u nu goederen vervoert of verhuist, een Volkswagen busje brengt u in alle comfort overal naartoe. Met Europcar wordt het huren van een Volkswagen bestelwagen een fluitje van een cent, ongeacht waarvoor u een VW nodig heeft.

Een echte Duitse autolegende

Volkswagen, ook bekend onder de charmante afkorting VW, werd opgericht in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ondanks dit onheilspellende begin is Volkswagen een geliefde fabrikant geworden met echte iconische bestelwagens zoals de Type 2 Kombi. Volkswagen staat nu bekend om de productie van bestelwagens die handig, betrouwbaar en veelzijdig zijn.

Zuinig, veilig en leuk

Handig, vakmanschap en gewoon leuk om in te rijden: Volkswagen bestelwagens maken hun cultstatus volledig waar. De Caddy is een fantastische lichte bestelwagen die perfect is voor in de stad. De Transporter is een ruime en gemakkelijk te besturen bestelwagen die heel geschikt is voor grotere ladingen. Als u iets moet regelen, kies dan voor een Volkswagen bestelwagen!

Waarom een Volkswagen huren bij Europcar?

Europcar heeft fantastische aanbiedingen voor de huur van uw volgende Volkswagen bestelwagen. Kies uit een selectie van de beste beschikbare bestelwagens van Volkswagen. U kan in een mum van tijd een VW bestelwagen huren voor zo lang als u wilt! Boek online of via de app en u kan uw VW huurwagen in enkele minuten regelen. Meld u aan als Privilege-lid om toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Meer keuze in bestelwagenverhuur met Europcar