Onze bestelwagens

Vind het juiste voertuig voor uw behoeften.

 

Onze aanbiedingen en tarieven

Vind de beste tarieven voor de huur van uw bestelwagens.

 

A Major player in Europe

Een belangrijke Europese speler

Als belangrijke Europese speler in bestel- en vrachtwagens staan wij tot uw dienst met 65 jaar ervaring, scherpe prijzen en bestelwagenverhuurdiensten van topkwaliteit aan klanten overal ter wereld.

 

Een breed scala aan voertuigen

Dankzij ons uitgebreide aanbod minibussen en bestelwagens vindt u altijd het juiste voertuig voor uw behoeften.

 

Profesionele apparatuur

Of u klein materiaal of zware ladingen moet vervoeren kan u bij Europcar profesionele apparaturen huren of kopen om uw bestelwagen te laden.

Bij Europcar hebben we voertuigen voor alle verzoeken

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod minibussen en bestel- en vrachtwagens voor elke behoefte. Van snelle bestelwagens, verhuiswagens en cargomodellen tot luxebestelwagens en minibussen: wij hebben een voertuig voor elke gelegenheid.
 
check
Ons wagenpark omvat de Mercedes Vito, Iveco 35S10, Renault Master, Iveco Daily Hayon, Ford Transit, Mercedes Sprinter, en Iveco Box. De beschikbaarheid verschilt van land tot land.
 
check De grootte van de bestel- en vrachtwagens varieert 3 tot 18m³ volume. Onze voertuigengids zet de informatie over de verschillende modellen en hun grootte op een rijtje.  

 

 

Uw verhuizing met gemoedsrust

Bestelwagens & Speciale voertuigen

Van 3 tot 18m³, Pick-ups, laadklep... we altijd hebben het juiste voertuig voor u

Onze Verhuiskits

Steenwagen, dekens, tape of dozen...Ontdek onze extra's om u voor te bereiden op uw verhuizing

Mijn volume berekenen

Welke bestelwagen kiezen voor mijn verhuizing? Gebruik onze calculator om uw volume te berekenen

Bij Europcar bieden wij ook oplossingen voor bedrijven

Wij focussen ook op bedrijfsklanten, en EBSS-abonnees (Europcar Business Solution) krijgen een korting in meer dan 130 landen overal ter wereld.

Om uw zakelijke rit zo vlot mogelijk te laten verlopen bieden we flexibele en tijdbesparende opties aan, zoals online boeken, expressdiensten en executive upgrades.

We kunnen ook het papierwerk voor uw medewerkers beperken als u hen vooraf registreert in ons systeem, zodat er bij het ophalen van het voertuig minder formaliteiten vereist zijn. Hierdoor brengen uw medewerkers minder tijd door in het verhuurkantoor en meer met hun opdracht!

 Hier vindt u meer informatie over hoe we uw zakelijke autohuur eenvoudiger maken: https://www.europcar.be/nl/zakelijk/professioneel-onze-services.

Met Europcar vindt u altijd uw perfecte bestelwagenaanbod

Europcar is een wereldleider in de verhuur van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. We beschikken wereldwijd over 3835 verhuurlocaties. Dus waar u ook heen moet: wij kunnen u zeker helpen.
 
We beschikken over meer dan 60 jaar ervaring in de sector, zodat u zeker mag zijn van een eenvoudige en vlotte huurervaring. Of u nu op zoek bent naar een gezinswagen, een berline, een premiummodel voor zaken of plezier of een bestel- of vrachtwagen, Europcar heeft het voertuig dat beantwoordt aan uw behoeften.
 
Wij bieden scherp geprijsde huurmogelijkheden voor bestel- en vrachtwagens, zodat u uw kosten kunt beperken. Onze flexibele self-driveopties omvatten voertuigen voor korte en langetermijnverhuur: van enkele uren of een avond tot meerdere maanden.
 
Met Europcar beschikt u over de flexibiliteit om uw auto- of bestelwagenhuur af te stemmen op uw wensen, dankzij onze extra's, zoals extra bestuurders, onze verzekering voor jonge bestuurders en ons beschermingspakket.
 
Soms moet u spullen vervoeren die gewoon niet passen in de gemiddelde wagen, en dan staan wij voor u klaar. Of u nu verhuist, gaat studeren, grote voorwerpen moet vervoeren, een grote aankoop naar huis moet brengen of afval wilt wegbrengen, onze bestel- en vrachtwagens vormen een goedkope en makkelijke oplossing.

 

VOLG ONZE TIPS

Zo laadt u een verhuiswagen

Ontdek onze gids om een verhuiswagen te laden

Hoe plant u uw verhuis?

Gaat u verhuizen? Gebruik onze checklist om uw verhuis te plannen!

TOP BESTELWAGENS AGENTSCHAPPEN

Brussel Drogenbos

Huur uw bestelwagen in ons gespecialiseerd agentschap in Drogenbos Anderlecht en ontdek ons inpak- en verhuismateriaal voor uw verhuizing

België - LUIK

Minibusses, personenwagens, verhuis- en betwelwagens... een uitgebreid wagenpark beschikbaar in ons agentchap in Luik

België - WAVER

Ontdek ons ruim aanbod van verhuurwagen en goedkoop huren in het agentschap van Europcar Waver

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)