TRACE, BOOK & RIDE

Scooty is een systeem van free-float deelscooters in Brussel en Antwerpen. Je kan nu een elektrische scooter boeken via je mobiele app.

Duizenden scooters, allemaal binnen handbereik

Het enige dat u nodig heeft, is onze applicatie. Zoek de dichtstbijzijnde Scooty via de kaart in de app. Ontgrendel de scooter vervolgens met de app en rijd waar je maar wil. We vragen je alleen om je reis in de toegestane zone te beëindigen. INSCHRIJVEN!

Smart Mobility is goedkoop!

Je betaalt een vast bedrag van 0,26 € per gereden minuut en 0,07 € per pauzeminuut. Er zijn geen ontgrendelingskosten per rit. Geef mee vorm aan de slimme stad van de toekomst met milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen aan goedkope prijzen!

                                                        Trace, book & ride a scooter keylessly!

Registreer nu om je account aan te maken

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)