Een wagen huren in Shannon Airport

Een wagen huren in Shannon Airport

 
main terminal, shannon airport,
shannon,
v14fx54 co. clare
Ireland
???global.stationMapAlt???
N : 52º 41' 33.36" W : 8º 55' 17.4"

Huur een wagen in Shannon met Europcar

In County Clare vindt u een aantal van de belangrijkste toeristische attracties in Ierland. Of u nu hoog op de kliffen uitkijkt over de Atlantische Oceaan of wandelt door de wonderbaarlijke plantenwereld, in deze regio is er voor elk wat wils.

Europcar Shannon Airport vormt een toegangspoort tot al het moois wat County Clare te bieden heeft en tot het hele zuiden en westen van Ierland. Onze vestiging heet zowel zakelijke als vakantiereizigers welkom voor korte-, middellange en langetermijnverhuur. Bovendien biedt Europcar hier ook bestelwagenverhuur aan.

Dompel u onder in de cultuur en het erfgoed van Shannon

Geschiedenisliefhebbers die deze regio bezoeken, mogen zeker het Craffaunowen Centre niet missen. Dit centrum focust op het prehistorische Ierland en de vroegste christelijke geschiedenis van het eiland. Op een bebost terrein van 20 hectare ontdekt u er levensechte woningen en gebruiksvoorwerpen uit het verre verleden. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is Craggaunowen Castle, dat in de 16e eeuw werd gebouwd op een steile rots boven het meer en een prachtig uitzicht biedt over het omringende platteland.

The Burren is een van de populairste trekpleisters van Ierland. Dit karstlandschap uit kalksteen is vele mijlen groot. In de lente verandert het van een woest rotslandschap in een echt wonderland. Driekwart van alle Ierse planten is hier immers te vinden. Het natuurgebied met zijn prachtige wandelpaden is een uniek toevluchtsoord voor de Ierse roofvogels. Rondom The Burren liggen prachtige dorpjes zoals Doolin (in het westen), een mekka voor muziekliefhebbers en al wie te vinden is voor een heerlijke portie traditionele Ierse folk.

Maak ten volle gebruik van uw huurwagen om County Clare helemaal te verkennen

De Cliffs of Moher worden algemeen beschouwd als een van de beste toeristische bezienswaardigheden in Ierland. De kliffen behoren tot de hoogste van Europa en rijzen 214 meter boven de bulderende golven van de Atlantische Oceaan uit. In het lokale bezoekerscentrum ontdekt u alles over wat ooit beschouwd werd als het einde van de wereld. Bovendien kunt u een boottocht maken en de indrukwekkende kliffen op die manier ook vanaf het water bewonderen.

Deze streek biedt tal van activiteiten voor elke bezoeker. Langs de kust en op de vele waterlopen kunt u de meest uiteenlopende watersporten beoefenen, zoals surfen, windsurfen, varen, kajakken, vissen en duiken. In het binnenland kunt u bovendien paardrijden en wandelen en zijn er een groot aantal golfbanen.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Openingstijden

Vr
Normale uren
09:00 - 17:00
Zat
Normale uren
13:00 - 17:00
Zon
Normale uren
09:00 - 16:00
Ma
Normale uren
09:00 - 17:00
Di
Normale uren
09:00 - 17:00
Woe
Normale uren
09:00 - 17:00
20:00 - 21:30
Do
Normale uren
09:00 - 17:00

Beschikbare voertuigen

 • Luxueuze auto's
 • Automatische wagens
 • 4x4 o SUV
 • Autos's
 • Bestelwagens

Nabijgelegen faciliteiten

 • Tankstation 2.7 Afstand
 • Geldautomaat 0.1 Afstand
 • Taxi 0.1 Afstand
 • Bus 51.0
 • Bus x51
 • Bus 343.0

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in SHANNON AIRPORT-SNN is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen SHANNON AIRPORT-SNN nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: SHANNON AIRPORT-SNN. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in SHANNON AIRPORT-SNN dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.

Topsteden in Ireland