Goedkope bestel- en vrachtwagenverhuur

Met de scherp geprijsde bestel- en vrachtwagenhuur van Europcar raakt u altijd op uw bestemming, wat u ook moet vervoeren. Lange rit? Grote lading? De bestelwagenhuur van Europcar helpt u alles voor elkaar te krijgen.
 
Met onze bestel- en vrachtwagens kunt u alles aan. We hebben merken en modellen die variëren van ruime vrachtwagens om te verhuizen tot comfortabele minibussen met plaats voor een groter aantal passagiers.
 
Voor een maximale flexibiliteit kunt u een bestelwagen huren per dag, per week, per maand or per jaar. U kunt bestuurders toevoegen en het voertuig ophalen en inleveren op verschillende locaties.
 
Wij bieden flexibele, duidelijke en eerlijk geprijsde huurmogelijkheden, zodat u zonder stress alles voor elkaar krijgt.
 
Dankzij Europcars schitterende aanbiedingen voor bestelwagenverhuur krijgt u precies wat u wilt.

Neem uw tijd – flexibele huurpakketten

Huur onze bestelwagens voor dagen, weken, maanden, of langer. Met onze flexibele pakketten wordt het makkelijk om een bestelwagen zolang als nodig te huren, van enkele dagen tot enkele maanden of jaren, met mogelijkheid tot verlenging.

Onze extra's om uw verhuiswagen te laden

Uw verhuiswagen laden kan een netelige opdracht lijken. Bij Europcar is het mogelijk een verhuiskit te huren om om uw verhuizing te vergemakkelijken. De Verhuiskit bevat 5 spanriemen, 10 dekens en één meubelhouder. En voor meer gemoedsrust, huur een steenwagen voor enkel 4,50€/dag.

Alles wat u nodig heeft voor uw verhuizing

Bij Europcar is het nu mogelijk een set van 5 dozen en een tape te kopen om u voor te bereiden op uw verhuizing. Dimensions: 52x30x30cm (kleine dozen) en 60x40x40cm (grote dozen)

Ophalen op punt A, inleveren op punt B

Bestelwagen nodig voor een enkele rit? Met Europcar haalt u uw bestelwagen op één locatie op en levert u hem ergens anders in, zodat u geen rekening moet houden met de terugkeer.

Met zijn tweeën gaat het beter – voeg een extra bestuurder toe

Rijd samen met een vriend en maak de rit makkelijker, veiliger en aangenamer.

Onze bestelwagens

Vind het juiste voertuig voor uw behoeften.

 

Onze aanbiedingen en tarieven

Vind de beste tarieven voor de huur van uw bestelwagens.

 

VOLG ONZE TIPS!

Zo laadt u een verhuiswagen

Ontdek onze gids om een verhuiswagen te laden

 

Hoe plant u uw verhuis?

Gaat u verhuizen? Gebruik onze checklist om uw verhuis te plannen!

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)