Auto huren in Homel, Wit-Rusland

Auto huren in Homel, Wit-Rusland

 

Ontdek locaties in Homel

Profiteer het hele jaar door van kortingen bij Europcar voor een vlotte autoverhuur in Homel in Wit-Rusland. Reis erop los en kies uit ons aanbod aan nieuwe auto’s in één van onze vestigingen in Homel. Of u nu een auto wilt huren in Homel voor een vakantie, of voor een speciale gebeurtenis, u vindt zeker een auto uit ons ruim aanbod aan Economy- en Luxemodellen die bij uw behoeften past. Als wereldleider op het vlak van autoverhuur zijn we trots op onze flexibele korte- en langetermijnverhuuropties tegen scherpe prijzen en zonder extra kosten.
Toon meer Toon minder

Toplocaties in Homel

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in Wit-Rusland

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Homel is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Homel nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Homel. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Homel dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.