Auto huren in South Island, Nieuw-Zeeland

Auto huren in South Island, Nieuw-Zeeland

 

Ontdek locaties in South Island

Profiteer het hele jaar door van kortingen en huur zonder zorgen een auto in South Island in Nieuw-Zeeland bij Europcar. Reis op uw manier en kies uit ons ruim aanbod aan nieuwe voertuigen, beschikbaar bij één van onze 5 vestigingen in South Island.Of u nu een auto wilt huren in South Island voor een vakantie, of voor een speciale gebeurtenis, u vindt zeker een auto uit ons ruim aanbod aan Economy- en Luxemodellen die bij uw behoeften past. Als wereldleider op het vlak van autoverhuur zijn we trots op onze flexibele korte- en langetermijnverhuuropties tegen scherpe prijzen en zonder extra kosten.
Toon meer Toon minder

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden inSouth Island

Topgebieden inNieuw-Zeeland

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in South Island is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen South Island nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: South Island. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in South Island dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.