Worldwide car rental Europcar

Wereldwijde Europcar-vestigingen voor auto- en bestelwagenverhuur

 

Europcar

Als wereldleider op het vlak van auto- en bestelwagenverhuur zijn we trots op onze kwaliteitsvolle dienstverlening voor klanten over de hele wereld. Dankzij een ruim aanbod aan type auto’s en bestelwagens, flexibele boekingsperioden en concurrerende prijzen wordt het een koud kunstje om uw trip te plannen bij Europcar. Bij Europcar vindt u het perfecte voertuig tegen een scherpe prijs, ongeacht u een auto wilt huren in Europa, Afrika, Azië of gewoon dicht bij huis een bestelwagen wilt huren.

Selecteer een van onze 1872 Europcarlocaties, zoek de dichtstbijzijnde vestiging en wij sturen zo snel mogelijk een offerte door.

Alsof dat nog niet genoeg is, letten we dankzij onze “World's Leading Green Transport Solution Company”-award van 2016 op de impact op het milieu. We hebben een duurzaam ontwikkelingsprogramma opgericht en zijn er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn dat hierover gecertificeerde milieuakkoorden aangaat over de hele wereld. Wat goed is voor onze planeet, is namelijk goed voor onze bestuurders.

Autoverhuur in België

Autoverhuur in het buitenland

Afrika

Amerika

Azië / Pacific

Caraïben

Midden- en Oost-Europa

Midden-Oosten/Noord-Afrika

West-Europa

Bestelwagenverhuur in België

Top internationale locaties bestelwagenverhuur

Waarom huren bij Europcar?

Internationale beschikbaarheid

Kies uit meer dan 140 landen

Flexibele huurperiode

Huur per dag, week of maand

Recente wagens

Grote keuze: stadsauto's, luxueuze wagens tot bestelwagens